9 nga grazhdat më të mira për fëmijë për vitin 2022

9 nga grazhdat më të mira për fëmijë për vitin 2022

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Një krevat fëmijësh duhet t’i sigurojë një fëmije një vend të sigurt për të fjetur. Grazhdat duhet të kenë mbështetje të fortë, të jenë pa pjesë të lirshme ose të pajisura dobët, dhe të jenë pa hendek për të mos lejuar që fëmija të bllokohet. Një gamë e krevat fëmijësh janë në dispozicion për blerje në internet. Ai gjithashtu rishikon nëntë opsione të krevat fëmijësh dhe u përgjigjet disa pyetjeve të zakonshme.

 • Davinci Jenny Lind 3-in-1 Crib Convertible
 • Babyletto Hudson 3-in-1 Crib Konvertueshme
 • Qeraminë Barn Kendall Crib Crib
 • Milion dollarësh Abigail 3-in-1 Crib Crib
 • Delta Children Cambridge Mix dhe Match 4-in-1 Crib Crib
 • Dream On Me Springfield 3-in-1 Crib Crib Convertible
 • Crib Crib Wave Wave
 • Metodologjia

  MNT zgjedh dyshekët, çarçafët, jastëkët dhe shtratin tjetër që plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Certifikatat: MNT do të zgjedhë produkte që kanë certifikues-SH.B.A. Kjo do të thotë që produktet janë të ulëta në ndotës dhe pa metale të rënda dhe komponime organike të paqëndrueshme.
  • Materialet dhe mbushni: MNT zgjedh produkte të bëra nga materiale dhe mbushje të ndryshme, të tilla si shkuma e kujtesës dhe latex, për t’iu përshtatur një gamë të gjumit dhe stilin e jetës.
  • Buxheti: MNT përmban produkte që i përshtaten një gamë të gjerë të buxheteve.
  • Kompania jep dhe nëse transporti është falas.
  • Garancitë dhe politikat e kthimit: MNT do të përfshijë produkte që mbajnë garanci dhe politika të qarta të kthimit. Se shkrimtari i këtij artikulli nuk i ka provuar këto produkte. Të gjitha informacionet e paraqitura janë thjesht të bazuara në hulumtime dhe të sakta në kohën e botimit. Mësoni më shumë këtu. Për Udhëzimet e Testimit dhe Materialeve (ASTM) International (një organizatë globale e standardeve të sigurisë të ngjashme me CPSC). Modeli nuk vjen me një dyshek ose komplet konvertimi. Konsumatorët mund t’i blejnë këto veç e veç.

   Të mirat e këtij produkti përfshijnë modelin e tij të thjeshtë, çmimin e përballueshëm dhe përshtatshmërinë.

   Cons përfshijnë recensentët në internet që zbulojnë vrimat dhe vida të ekspozuara, të cilat mund të paraqesin rreziqe sigurie.

   Graco Benton 4-in-1 Crib Crib Shtet me pakicë për 169,99 $. Grazhdi i konvertueshëm 3-në-1 gjithashtu ndryshon nga një krevat fëmijësh në një shtrat të vogëlushit ose shtratin e ditës. Grazhdi përmban disa pozicione dyshekësh ndërsa fëmija rritet për t’i mbajtur ato të sigurta brenda. Bëni më të lehtë lëvizjen midis dhomave kur është e nevojshme. ndotni ajrin e brendshëm.

   Karakteristikat pozitive të kësaj krevati përfshijnë rrota të kyçura për transportueshmëri të lehtë dhe një çmim relativisht të ulët. Njësia një shtrat i sigurt për fëmijë. >

   Babyletto Hudson 3-in-1 CRIB konvertueshme konverton nga një krevat fëmijësh në një vogëlush dhe shtratin e ditës.

   Sipas kompanisë, ajo plotëson kërkesat e CPSC dhe ASTM dhe ka certifikim të artë të GreenGuard. dyshek veçmas. Mbështetja e dyshekëve në pozicione më të larta. Grazhd i konvertueshëm nga qeramika Barn ofron disa certifikata sigurie, duke përfshirë takimin ASTM, CPSC, GreenGuard Gold dhe standardet Certipur-SH.B.A. Certipur-US rregullon përdorimin e retardantëve të flakës në dyshekët e shkumës.

   Grazhdi shndërrohet në një shtrat të vogëlushes dhe ka lartësi të rregullueshme për dyshekun për të akomoduar një fëmijë në rritje. Hekurudhor plastik i dhëmbëve. Million Dollar Baby Abigail 3-in-1 Crib Crib

   Grazhdi i konvertueshëm Abigail 3-në-1 plotëson kërkesat e ASTM dhe CPSC. Shtrati mund të përshtatet në një shtrat ose shtratin e vogëlushes me një çantë konvertimi që klientët mund të blejnë veçmas.

   Kompania shton se krevat fëmijësh ka katër pozicione të rregullueshme dyshekësh për të lejuar dhomën që fëmija të rritet.

   Kompania shet dyshekun jotoksik dhe mbulesën e papërshkueshëm nga uji veç e veç.

   Një prind ose kujdestar mund të ulë pozicionin e dyshekut ndërsa fëmija rritet. Lehtësia e montimit dhe ndërtimi i guximshëm. -1 Grazhd i konvertueshëm Shtet me pakicë për 499 dollarë. kërkesat e ASTM dhe CPSC. Ai gjithashtu kalon teste për plumbin dhe kimikatet e tjera.

   Kompania përdor bojë jotoksike që është e plumbit dhe fthalate e sigurt.

   Ajo shndërrohet nga një krevat fëmijësh në një shtrat të vogëlushit, shtratin e ditës dhe me madhësi të plotë. Grazhdi vjen me një konvertim të shtratit të vogëlushes. bojë, standarde të larta sigurie dhe aftësinë e tij për t’u shndërruar në një shtrat me madhësi të plotë. Fëmijët Cambridge Mix dhe Match 4-in-1 Crib Crib Shtet me pakicë për 279,99 $.

   Dyqan tani

   Dream On Me Springfield 3-in-1 Crib Clib

   The Springfield 3-In-1 Grazhdi i konvertueshëm plotëson të gjitha standardet për CPSC dhe ASTM. Ai gjithashtu plotëson të gjitha standardet e Rregullores Kanadeze Cribs dhe Cradles.

   ajo shndërrohet nga një krevat fëmijësh në https://harmoniqhealth.com/ një shtrat të vogëlushit dhe shtratin e ditës. Sipas kompanisë, krevat fëmijësh ka tre pozicione të rregullueshme të lartësisë për dyshekun.

   Kompleti i konvertimit nuk vjen me krevat fëmijësh.

   Shqyrtime pozitive Përmendni modelin kompakt dhe vlerën e mirë për çmimin. Dëmtuar gjatë dërgesës. Grazhdi mund të fillojë si një mini-përshkues, i përshtatshëm për të porsalindurit dhe foshnjat e reja. Ka rrota të bllokueshme, duke e bërë të lehtë lëvizjen nga dhoma në dhomë. dyshek mini-cik dhe materialet për ta kthyer atë në forma të ndryshme. dhe nevoja për montim. Dizajni modern i mesit të shekullit është bërë nga druri i ngurtë i ahut. Ajo përmban një kornizë të guximshme, këmbë të prirura dhe qarkullim të mirë të ajrit. Greenshtë e certifikuar nga GreenGuard Gold dhe ka një përfundim të sigurt për fëmijë. Ai mund të strehojë fëmijë që peshojnë deri në 50 paund. Guardrail.

   Dadada Soho 3-in-1 Crib Convertible është në dispozicion për 499.90 $. Ky artikull mbi karakteristikat kryesore:

   International

   Jenny Lind 3-in-1 krevat fëmijësh të konvertueshëm

   < TD> JO

   > TD>

   çmimi Standardet MET Përdorime të konvertueshme Kit Converter Rrotat e përfshira Grazhd, shtrati i vogëlushit, shtrati i ditës, shtrati me madhësi të plotë jo jo 229 $ CPSC, ASTM International, Greenguard Gold Certifikimi Crib, Beddler Beddler, Daybed Po
   Babyletto Hudson 3-in-1 Crib Konvertueshme 499 $ CP SC, ASTM International, Greenguard Gold Certifikimi Grazhd, shtrati i vogëlushit, shtrati i ditës po jo
   Grazhd i konvertueshëm i karburantit të qeramikës Kendall 599 $ CPSC, ASTM International, Certifikimi i Artë Greenguard, Certipur-Us Crib and Toddler, Lartësitë e Rregullueshme JO JO
   milion dollarë Baby Abigail 3-in-1 Crib Konvertueshëm 499 $ CPSC, ASTM International Grazhd, shtrati i vogëlushëve, shtrati i ditës; Pozicionet e rregullueshme të dyshekëve JO JO
   Delta Children Cambridge Mix Cambridge dhe përputhen 4-në-1 krevat fëmijësh të konvertueshëm 279,99 $ CPSC, ASTM International, plus teste për leas dhe kimikate të tjera krevat fëmijësh, krevat fëmijësh, shtratin e ditës, shtratin me madhësi të plotë TDDLER BEDDLER Konvertimi i përfshirë JO
   Dream On Me Springfield 3-in-1 Crib Konvertueshëm 300 $ Rregulloret CPSC, ASTM International, Canadan Cribs and Cradles krevat fëmijësh dhe shtrati i vogëlushëve, lartësi të rregullueshme jo jo
   po
   Dadada Soho 3-in-1 Crib Crib 499.90 $ Greenguard Gold Certifikimi, plotëson JPMA Standardet krevat fëmijësh, shtrati i vogëlushit dhe shtrati i ditës no jo